الطريقة: - نقوم بقلي البصل مع الفراخ جيدا ً ثم نضع التوابل كلها وبشر البرتقال ويشوح الخليط حتي ياخذ اللون الذهبي. - نضع بعدها صلصة الطماطم والماء وتترك علي النار هائه حتي يتم السوي . - نقوم برفع قطع الفراخ ونقوم بوضع الارز في الصلصه الموجوده ونكمل بقليل من الماء وتترك علي نار هادئه حتي يتم النضج . - تقدم قطع الفراخ ومعها الارز ومجمله بالصنوبر المحمص .
بالهنا والشفا ان شاء الله
mrmr رئيــــــس المنـتـــدي
عدد الرسائل : 4627 العمر : 39 ايـــن تسكــــن : في قلب من يحبني انت في قفص الزوجيه ولا لسـه : مش نويه ادخله بتعمــــل ولا بطالـــــه : البطاله نقصت واحد تاريخ التسجيل : 02/03/2007
موضوع: رد: الكبسة......؟ الجمعة 20 نوفمبر 2009, 5:00 pm